Bridgestone vinder en Volkswagen Group Award

Verdens næststørste bilproducent hædrer Bridgestone med en eftertragtet pris.Bridgestone Corporation har modtaget en 2015 VW Group Award for sin indsats som en af Volkswagen Groups vigtigste leverandører. Volkswagen Group uddeler hvert år denne pris til en lille gruppe internationale leverandører, der er kendetegnet ved deres høje pålidelighed og innovative karakter.

Prisen overraktes ved en ceremoni i Neuberg af Prof. Dr. Martin Winterkorn, koncerndirektør hos Volkswagen AG og Dr. Francisco Javier Garcia Sanz, bestyrelsesmedlem i Volkswagen og ansvarlig for indkøb.

CEO for Bridgestone Europe, Franco Annunziato, modtog prisen:
– Bridgestone modtager denne Volkswagen Group Award med stor glæde og stolthed. Det er resultatet af fremragende samarbejde på tværs af forretningsområder i Bridgestone.

Annunziato kommenterede efter ceremonien på prisen:
– Jeg ser to årsager til, at vi har modtaget prisen. For det første er det en stærk vilje til at omorganisere vores globale aktiviteter, så de matcher Volkswagens behov. For det andet er det vores state-of-the-art-løsninger, der hjælper Volkswagen med at nå kravene til lavere brændstofforbrug og C02-emmissioner.

Bridgestone – fordi dækket er den eneste del af din bils sikkerhedssystem, der rent faktisk er i kontakt med vejen.

Bridgestone Corporation:
Bridgestone Corporation, med hovedkvarter i Tokyo, er verdens største dæk- og gummiproducent. Foruden dæk til en lang række formål, fremstilles også et bredt udvalg af diverse produkter, for eksempel gummi og kemiske produkter til industrielle formål samt sportsartikler. Bridgestone produkter sælges i over 150 lande.

Bridgestone Europe:
Bridgestone Europe, med europæisk hovedkvarter i Bruxelles, Belgien, er et regionalt datterselskab af Bridgestone Corporation, verdens største dæk- og gummiproducent. Bridgestone Europe driver et teknisk center, 8 fabrikker samt salgskontorer i mere end 30 europæiske lande, med over 13.000 ansatte. Dæk, fremstillet af Bridgestone Europe, sælges både i Europa og resten af verden.

Bridgestone Danmark:
Bridgestone Danmark A/S, med kontor og lager i Søften ved Aarhus, er et datterselskab af Bridgestone Europe. Bridgestone Danmark sælger og distribuerer dæk fra Bridgestone, Firestone, Dayton og Seiberling. 42 medarbejdere servicerer dækcentre, autoforhandlere og værksteder med dæk til personbiler, varebiler, motorcykler, lastbiler, landbrugskøretøjer og entreprenørmaskiner.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *