Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/livezilla.dk/public_html/fartgal/wp-content/plugins/liveblog/liveblog.php on line 914
Dansk rigmand køber Lamborghini til 8,5 mio.

Dansk rigmand køber Lamborghini til 8,5 mio.


 

Carclub A/S leverer Lamborghini Aventador Roadster til kendt dansk rigmands residens på Mallorca. Her skal supersportsvognen – med 700 hk og en topfart på 350 km/t – erstatte en Ferrari og en Porsche.

Bilforhandleren Carclub A/S har netop leveret en helt speciel bil. Det drejer sig om en Lamborghini Aventador i den eksklusive roadsterversion, som fremstilles i få hundrede eksemplarer, og som på danske plader koster omkring 8,5 mio. kr. Kunden er en kendt rigmand, der ønsker at være anonym. Ifølge forhandleren er her tale om en af verdens mest imponerende supersportsvogne – og en bil, der af motorjournalister betegnes som den bedste Lamborghini nogensinde. Aventador Roadster fås kun i en begrænset periode, og lige nu er der omkring 16 måneders leveringstid fra fabrikken.

– Aventador erstatter Lamborghinis hidtidige topmodel, den legendariske Murciélago. Med 700 hk er den en af de absolut vildeste biler, man får lov til at køre på normale veje med. Selvom vi handler mange specielle biler, er det lidt af et særsyn at få lov til at sælge en, der går fra 0-100 på 2,9 sekunder og når 350 på toppen, fortæller direktør Carsten Trapp fra Carclub, der selv anbefalede kunden at gå efter en Aventador.

Fundet i Tyskland
Carclub fandt Lamborghinien via sit omfattende netværk i Tyskland. Da bilen med en kilometerstand på 2500 er brugt – om end meget lidt – undgår kunden både lang leveringstid og en afskrivning i ejerskabets første tid, der langt overgår de fleste danskeres årsløn.

– Vi sælger mange biler til formuende og kendte. Ud over at det klientel ønsker ekstra stor diskretion omkring deres køb, er deres grundlæggende krav ikke meget anderledes end hos vores andre kunder. Det handler stadig om hurtigst mulig levering og den bedst mulige pris, fortæller Carsten Trapp fra Carclub, der specialiserer sig i på bestilling at importere luksus- og specialbiler med mellem 1000 og 140.000 km på tælleren. Bilerne kommer fortrinsvis fra det enorme tyske marked, hvor der konstant er omkring to millioner brugtvogne til salg.

Porsche og Ferrari i bytte
Lamborghinien skal erstatte to andre supersportsvogne på rigmandens Mallorcaresidens, hvor den kommer til at indgå i en imponerende bilpark. Som del af handlen skal Carclub således nu finde nye ejere til en koksgrå Ferrari California og en sort Porsche 911 Turbo. Selvom det er imponerede biler, der når 100 km/t på ca. 3,8 sekunder, giver bilparkens seneste tilføjelse stadig nemt baghjul til dem begge.

Lamborghinien er først fragtet fra Tyskland til Carclubs klargøringscenter, hvor den har gennemgået en masse tekniske og visuelle kontroller. Dernæst er bilen på ladet af en autotransporter kørt til Barcelona og sejlet til havnen i Palma de Mallorca. Herfra kørte Carsten Trapp selv Aventadoren til rigmandens villa og overrakte nøglerne til den nye ejer.

Fakta
Lamborghini Aventador Roadster er en tosædet sportsvogn, der har erstattet Murciélago som fabrikkens topmodel. Bilen drives af en centermonteret 6,5 liters V12-motor med 700 hk, der bringer den fra 0 til 100 på blot 2,9 sekunder. Tophastigheden ligger på 350 km/t. www.lamborghini.com

Carclub A/S er et anderledes og eksklusivt bilhus. Virksomheden specialiserer sig i import af luksus- og specialbiler fra Tyskland – dels på bestilling, dels til lager, hvor der altid findes 60-70 nyere brugtvogne fordelt på afdelingerne i Kolding og Herning. www.carclub.dk

Læs mere her


Ét svar til “Dansk rigmand køber Lamborghini til 8,5 mio.”

  1. Bilen er muligvis hentet i Tyskland grundet ejerens forretning dernede, men Aventador’en har tidligere kørt på danske plader i Aalborg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.