Ford i den etiske superliga


Den internationalt ansete tænketank Ethisphere Institute, som arbejder for at fremme virksomhedsetik, social ansvarlighed og bæredygtighed, har anerkendt, at Ford er én af verdens 144 mest etiske virksomheder.

Ford Motor Company er blevet anerkendt som en af verdens mest etiske virksomheder. Den internationalt ansete tænketank Ethisphere Institute, som arbejder for at fremme virksomhedsetik, social ansvarlighed og bæredygtighed, har anerkendt, at Ford er én af verdens 144 mest etiske virksomheder. Ford er ikke blot den eneste bilproducent, der har opnået denne anerkendelse, men er samtidig én af få virksomheder, som har optrådt på Ethisphere Institutes liste fem år i træk.

For at komme med på listen over verdens mest etiske virksomheder, lægger Ethisphere Institute vægt på, at der er dokumenteret handling bag ordene om etisk adfærd. De anerkendte virksomheder skal ikke blot gå forrest ved at sætte nye standarder for etisk adfærd, de skal også hæve sig over lovbestemte minimumsregler ved at introducere fremtidens etiske standarder for virksomhedsdrift allerede i dag.

Læs mere her


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.