Hertz Biludlejning er nu premium partner hos airberlin


Hertz og airberlin vil give kunderne den allerbedste rejseoplevelse, og samarbejdet sparkes i gang med rabat på både fly og bil. Airberlin’s passagerer får eksklusive tilbud på bileje, og det er samtidig blevet endnu nemmere at planlægge hele rejsen. Bilen bestilles nemlig direkte på www.airberlin.dk sammen med flybilletten.

Kasper Renström Østervig, Travel Industry Manager hos Hertz Biludlejning, siger: ”Vi er utrolig glade for at have udvidet vores mangeårige samarbejde med airberlin, og vi vil sørge for, at deres passagerer nemt og hurtigt kommer videre, når de lander på en af airberlin’s 171 destinationer over hele verden.

De får glæde af vores forskellige produkter såsom biler fra de unikke Fun, Family, Green, Prestige og Dream Collections og ikke mindst Hertz Gold Plus Rewards fordelsprogrammet, der giver masser af fordele før og under rejsen.”

For at fejre Hertz og airberlin’s premium samarbejde får kunder, der lejer bil hos Hertz, to rabatkuponer på hver €10 til flyrejser samt 500 topbonus point via www.hertz.de/airberlin. Samtidig får de 5-20 % rabat på billeje i udvalgte europæiske lande ved bestilling inden den 31. august 2014 og afhentning helt frem til den 31. marts 2015.

Yderligere oplysninger og aktuelle kampagner på www.hertz.de/airberlin.

Om Hertz
Hertz er verdens største biludlejningsselskab med 8.500 kontorer i 150 lande. Virksomheden udlejer biler, minibusser og varevogne til privatpersoner og erhvervskunder i hele verden.

Fordelsprogrammet Hertz Gold Plus Reward er gratis at tilmelde sig og bruge og gør det endnu hurtigere at leje bil, da man springer køen over på de travleste kontorer. Derudover omfatter fordelene blandt andet gratis ekstra chauffør (samlever og ægtefælde) og specielle medlemsrabatter og –konkurrencer.

Unikt hos Hertz kan man leje de såkaldte Collections, hvor man kommer til at køre i præcis den bil, man bestiller. Collections tilbydes rundt om i verden. Vælg mellem et stort udvalg af biler fra Fun, Grenn, Family og Prestige Collection.

Derudover findes der i USA, Storbritannien, Belgien, Tyskland, Frankrig, Spanien og Italien de helt dyre luksusbiler fra blandt andet Lamboughini, Porche, Bentley og Aston Martin i Hertz Dream Collection.

Læs mere her


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.