I år bliver kør-selv bilferien knap så hård ved nakken

Årets kør-selv ferier nærmer sig. Desværre er de fleste biler ikke udviklet til at sidde oprejst i en behagelig stilling og tage en lur når der skal køres længere ture. Det problem er der heldigvis nu kommet en løsning på: The Travel Headrest er designet til både børn på selepude og til voksne, der har brug for en lur i bilen. En genial hovedstøtte, der gør det muligt at sidde behageligt i bilen.Vi kender det allesammen. Forventningsfuldt sidder hele familien i bilen, med kurs mod feriedestinationen og glæder sig til sommer og sol. Først skal der dog tilbagelægges mange kilometer på landevejene og desværre er de fleste biler ikke udviklet til at sidde oprejst i en behagelig stilling og tage en lur når der skal køres længere ture. Er man af den yngre generation der netop har skiftet fra barnestol til selepude, savner man helt sikkert sin hovedstøtte fra stolen.

Den medbragte pude dur bare ikke, og man taber hovedet igen og igen og sidder rigtig ubehageligt hvilket kan få turen til at føles endnu længere og ubehagelig.

Det problem er der heldigvis nu kommet en løsning på: The Travel Headrest er designet til både børn på selepude og til voksne, der har brug for en lur i bilen. En genial hovedstøtte, der gør det muligt at sidde behageligt som passager i bilen. Den placeres nemt på bilens eksisterende nakkestøtte og kan flyttes efter behov.

Hovedstøtten består af et beslag med to sidestøtter med bløde stofpuder – en venstre og en højre – der kan justeres op og ned efter behov. Selve betrækket kan lynes af og vaskes i maskinen. Både børn og voksne kan således nemt bruge hovedstøtten, og den kan justeres til den optimale soveposition i siddende stilling.

The Travel Headrest blev oprindelig udviklet til børn på selepude, men er lige så effektiv til voksne i bilen. Det er en oplagt rejsepartner på bilferien, men vil hurtigt blive en lige så vigtig rejsepartner i hverdagen.

The Travel Headrest har været i butikkerne i USA et par år, og er nu for første gang kommet til Europa hos Automotive Mind. Den har en vejl. pris på kr. 449 kr. og kan købes i danske bilforretninger samt udvalgte webshops – heriblandt FDM netbutik. På hjemmesiden www.sovibilen.dk kan du læse mere om hovedstøtten og finde en forhandler.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *