Kom USA rundt for 25 kroner

Få en forsmag på alt, hvad USA har at byde på, når FDM travel søndag 6. marts slår dørene op for Danmarks største USA-rejsemesse. Oplev alt fra spændende rejseforedrag og klassiske motorhomes til det amerikanske køkken.USA er danskernes oversøiske favoritdestination og det med god grund, for det er et land der har rigtig meget at byde på. For at give danskerne inspiration til drømmerejsen inviterer FDM travel søndag 6. marts til rejsemesse i Docken i København, hvor der er 100% fokus på USA.

”Det er tredje år, vi afholder vores USA-rejsemesse. Sidste år var igen en stor succes med godt 4.000 besøgende, og det på trods af, at vejret ikke var med os. I år sprænger vi alle rammer med ikke færre end 39 udstillere med ekspertviden om alt, der handler om rejser til USA, og vi har derfor endnu mere at tilbyde gæsterne,” siger Jesper Ewald, indkøbs- og produktionschef i FDM travel.

Rejsemessen varer fra kl. 10.00-16.00, og entréen er 25 kroner. I de seks timer kan man komme hele USA rundt. Der er tre lokaler dedikeret til rejseforedrag, hvor der finder 29 foredrag sted i løbet af messen. Her kan gæsterne høre om alt fra Nationalparker, til Sydstaternes charme, kør selv-rundrejser, krydstogter og forlystelsesparker. Man kan også smage på det amerikanske køkken, når der på bedste diner-manér serveres burgere for de sultne besøgende.

”Vi har samlet alt det, der kan give en forsmag på den oplevelse, som USA er. Der er mange måder at opleve USA, og det handler om at planlægge drømmerejsen, der er helt rigtig for én selv. Nogle drømmer om storbyferier, andre om at opleve USA’s nationalparker, nogle vil gerne opleve forlystelsesparker, mens andre igen vil køre gennem landet i de moderne, klassiske motorhomes. Vi har samlet vores egne og eksterne eksperter for at sikre, at gæsterne bliver godt klædt på til at opleve USA,” siger Jesper Ewald.

På messen vil der være mulighed for at holde et 20 minutters møde med en af FDM travels USA-specialister, så man kan komme et skridt nærmere ønskerejsen.
Ud over gode råd til rejsen, er der også mulighed for at vinde flotte præmier. Blandt andet trækkes der lod om to flybilletter til en valgfri destination i USA, to flybilletter til New York, tre dages krydstogt og meget mere.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *