K

Sæt dig bag rattet i den nye Jaguar F-TYPE Coupé i Belgien, Frankrig, Holland, Italien og Spanien – eksklusivt hos Hertz.

F-TYPE Coupé kombinerer hastighed med præcise køreegenskaber drevet af Jaguarens højtydende 3.0 liters V6 340 motor, og den er nu en del af de ultimative sports- og luksusbiler i Hertz Dream Collection.

Angelica Renström Østervig fra Hertz Biludlejnig, siger: ”Vi har jævnligt kunder, der vil ud og køre i en helt unik bil, og vi har en masse specialbiler at vælge imellem. Nu kan vores kunder også opleve denne fantastiske Jaguars stil og køreegenskaber på egen hånd – og komme ud at køre i den før alle andre.”

Bernard Kuhnt fra Jaguar Land Rover Europe, siger: “Efter den succesfulde lancering af Jaguar F-TYPE Convertible hos Hertz i 2013 er vi utrolig glade for at kunne tilbyde Hertz’ kunder muligheden for at leje en Jaguar F-TYPE Coupé. Og vi ved, at Hertz’ lidenskabelige motorsportsentusiastiske kunder vil svælge i F-TYPE fra det øjeblik, de trykker på startknappen, og motoren brøler.”

Udlev drømmen her
• Belgien: Bruxelles Lufthavn
• Frankrig: Nice, Nice Lufthavn, Monaco, Saint-Tropez, Cannes, Paris centrum samt Paris Charles de Gaulle og Paris Orly Lufthavn
• Italien: Milano Malpensa, Rom Fiumicino og Olbia Lufthavn
• Holland: Amsterdam Schiphol Lufthavn
• Spanien: Madrid og Barcelona Lufthavn

Dream Collection
Dream Collection er sports- og luksusbiler i absolut særklasse. Alle biler er perfekt poleret ned til mindste detalje og udleveres af det specialuddannede Dream Team. Og der er model- og mærkegaranti, hvilket vil sige, at man kommer ud at køre i præcis den drømmebil, man har bestilt.

Se Jaguaren og de øvrige Dream Collection biler på www.hertzdk.dk. Bestilles på tlf. 33 17 90 00.

Om Hertz
Hertz er verdens største biludlejningsselskab med 8.500 kontorer i 150 lande. Virksomheden udlejer biler, minibusser og varevogne til privatpersoner og erhvervskunder i hele verden.

Fordelsprogrammet Hertz Gold Plus Reward er gratis at tilmelde sig og bruge og gør det endnu hurtigere at leje bil, da man springer køen over på de travleste kontorer. Derudover omfatter fordelene blandt andet gratis ekstra chauffør (samlever og ægtefælde) og specielle medlemsrabatter og –konkurrencer.

Unikt hos Hertz kan man leje de såkaldte Collections, hvor man kommer til at køre i præcis den bil, man bestiller. Collections tilbydes rundt om i verden. Vælg mellem et stort udvalg af biler fra Fun, Grenn, Family og Prestige Collection.

Derudover findes der i USA, Storbritannien, Belgien, Tyskland, Frankrig, Spanien og Italien de helt dyre luksusbiler fra blandt andet Lamboughini, Porche, Bentley og Aston Martin i Hertz Dream Collection.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *