Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/livezilla.dk/public_html/fartgal/wp-content/plugins/liveblog/liveblog.php on line 914
Q8 indf

Q8 indf


Med indførslen af forudbetaling på Q8’s servicestationer er problemet med benzintyverier løbende blevet løst, og ordningen lanceres nu også i Randers. Q8 håber, at kunderne er forstående over for ændringerne. Besværet vil blive holdt nede på et minimum, lover Q8.

Landets medier har længe kunnet fortælle om episoder, hvor bilister er kørt fra servicestationer uden at betale for deres brændstof.

Ikke alene er antallet af tyverier steget kraftigt de senere år. Tyverierne er også blevet mere og mere professionelt udført, så det er helt tydeligt, at bilisterne ikke blot har ”glemt” at betale for brændstoffet. Stjålne eller manglende nummerplader på tyvenes biler er efterhånden hverdagskost. Derfor lancerede Q8 forudbetaling i 2009, og ordningen forventes gennemført på landets resterende stationer i løbet af i år.

Q8 indfører derfor nu også forudbetaling på både Mariagervej og Hadsundvej i Randers. Betalingsændringen træder i kraft i uge 27 og medfører, at kunderne kun kan tanke ved at bruge Dankort, Q8-kort eller andet kreditkort. Eller de kan gå ind i Q8-butikken og betale forud – kontant eller med kort.

Ingen ændring ved betaling med kort
”For langt de fleste kunder vil der ikke være nogen forskel, fordi de allerede nu betaler med kort. Kun kontantbetalerne vil mærke ændringer. De skal fremover ind i Q8’s butik først, betale ved kassen og modtage en bon med kode, som de skal bruge, før tankstanderen åbner,” forklarer kommunikationschef Marie Schou Petersen fra Q8.

Hun fortæller samtidig, at Q8 har mødt stor forståelse hos kunderne på de servicestationer, hvor man har indført det nye system med forudbetaling.

”Vores analyser viser, at 90 pct. af kunderne finder det rimeligt, at vi indfører forudbetaling. Kun 2 pct. synes, at det er urimeligt. 23 pct. er endda blevet mere positive over for Q8 efter indførelsen af den nye betalingsmetode. Og samtlige adspurgte vidste, hvorfor vi indfører den nye betalingsordning,” siger Marie Schou Petersen.

Læs mere her


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.