Sixt Biludlejning udvider med leasing


Sixt Biludlejning har igen fået vokseværk i Danmark. Sixt er Danmarks tredje største biludlejningsselskab, dog med fortsatte vækstambitioner. Sixt føjer nu flexleasing & splitleasing til porteføljen og kører stærkt ind på dette marked sammen med leasingspecialisterne Cito Carlease, som er blevet en del af Sixt familien og skifter navn til Sixt Flexleasing.Sixt Flexleasing A/S har netop åbnet deres nye afdeling i Greve og kan betjene de nye og eksisterende kunder på adressen: Ventrupparken 20 i Greve. Cito Carlease er blevet en del af Sixt familien og hedder nu Sixt Flexleasing A/S- Ejerne Jacob Gejl Pedersen og Johnny Bargholz vil fortsat være de drivende kræfter sammen med sælger Marco Turan.

Jacob Gejl Pedersen og Johnny Bargholz har ejet og drevet Cito carlease siden 2009, hvor den primære forretningsområde har været import af biler, som flexleases og splitleases til de danske forbrugere. Den store knowhow og specialviden er opnået i leasingbranchen, hvor Johnny Bargholz har mere end 20 års erfaring fra flere af Danmarks største leasings selskaber. Jacob Gejl Pedersen har været i bil og leasingbranchen siden 2007.

Ny medejer og bestyrelsesformand, Henrik Isaksen, udtaler; ”Med virksomhedens store viden omkring flexleasing, splitleasing og import af biler, eksisterende kundeportefølje og i kombination med Sixt's mere end 60.000 privat og erhvervskunder, er vores klare mål at blive en toneangivende samarbejdspartner og det fortrukne valg, som leverer til de rigtige priser”.

Sixt Flexleasing vil til stadighed fastholde det høje serviceniveau, og den tryghed, det giver, at alle biler bliver gennemgået og testet, inden de kommer til Danmark. Derudover vil det nu være muligt, at Sixt Flexleasing kan gøre brug af bilflåden på mere end 45.000 bilen, som Sixt i Tyskland får retur hvert år.

Adm. direktør for Sixt Danmark A/S, Philip Schack udtaler: ”Vi er meget glade for at kunne tilbyde en ny produktlinje til vores kunder i Danmark. Vi ser flexleasing som en naturlig mobilitetsløsning for mange, både vores private og erhvervskunder, der har mulighed for at køre i en lækker bil uden at blive beskattet alt for højt. Vi vil desuden bruge vores netværk af udlejningsstationer i Danmark til at servicere denne nye kunder, således at vi har mulighed for at give det bedst mulig service. Samtidige vil en flexleasing-kunde indgå i vores loyalitetsprogram med de fordele, der er lokalt såvel som internationalt”.

Jacob Gejl Pedersen og Johnny Bargholz er enige: ”Sixt Flexleasing A/S bliver uden tvivl en afgørende faktor i den store ”Jungle” af leasingselskaber, der i forvejen er i Danmark.Vores viden, erfaring og høje serviceniveau er absolut en af vores store fordele. Allerede på nuværende tidspunkt har vi sat et godt og grundigt fingeraftryk i branchen og med det nye selskab Sixt Flexleasing A/S ser vi store mulighed for at blive en afgørende og foretrukken medspiller i billeasing branchen.”

Find mere information om Sixt Flexleasing A/S på sixtflexleasing.dk
For yderligere information kontakt Johnny Bargholz: jb@sixtleasing.dk

Sixt er en international udbyder af mobilitetsløsninger af høj kvalitet. ”Feel the Motion” – Sixts motto – er udbredt i mere end 100 lande verden over. Kunder har adgang til mere end 175.000 biler ved cirka 4.000 udlejningskontorer samlet under Sixts brand. Sixt kan præsentere en flåde med alt fra elbiler, stationcars og varevogne til luksus- og sportsvogne.

Læs mere her


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *