Stor, flot fotobog om FORMEL 1 RACEREN


“Formel 1 raceren – kreativt design og unik teknologi” er en sand fryd for øjet for motorsports-entusiaster. Mænd med benzin i blodet og olie på fingrene vil elske at blade i den smukke bog. En oplagt gavebog!

FORMEL 1 RACEREN
– kreativt design og unik teknologi

Med forord af Jan Magnussen

Den kendte motorsports-fotograf James Mann har kørt et udvalg af de mest spektakulære Formel 1 racerbiler i studiet og gennemfotograferet 18 af de mest kendte modeller over de sidste 60 år. Alfa Romeo 158, Maserati 250F, Lotus 72, Ferrari 31213 , McLaren MP4-23 og Williams FW14 er nogle af de fantastiske modeller, der vises frem i fremragende studieoptagelser. Man ser ikke kun de tekniske detaljer udfolde sig i billederne, men også bilerne som helhed – deres skønhed, kraft og smukke design. Bilerne fremstår i billederne som rene smukke kunstværker. Man ser ikke kun teknikken og detaljer, men også linjerne i designet. Man ser de smukke farver og hele kompositionen af bilen.
Billedsamlingen dækker over næsten 60 års motorsport. Selv om tophastighederne er anderledes i dag, er skønheden i designet i de ældre biler lige så smukt og fængslende, som det er i dag.

Bogen udkommer den 5. juni 2014 på TURBINE forlaget

Formel 1 raceren – kreativt design og unik teknologi
Af Stuart Codling. Fotos af James Mann. Forord af Tom Kristensen.
På dansk ved Jakob Schultz / TURBINE. Aarhus 2014 / 242 sider.
ISBN: 9788771415865 / Vejledende pris: 349 kr.

Læs mere her


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.